Toto musíte povinne urobiť pred vstupom do Česka!

NETKY.SK • 19 Júl 2021, 13:42 • 2 min
Toto musíte povinne urobiť pred vstupom do Česka!

BRATISLAVA - Od pondelka 19. júla dochádza k úprave pravidiel pre vstup do Českej republiky. Po novom majú povinnosť vyplniť príjazdový formulár občania všetkých krajín, teda aj tých, ktoré sa z pandemického hľadiska nachádzajú na českom zelenom zozname.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR o tom informuje na svojej webovej stránke. Pravidlá pre vstup do ČR sú od dneška upravované ochranným opatrením Ministerstva zdravotníctva Českej republiky. „Pri splnení všetkých epidemických podmienok môžu do ČR pricestovať osoby z krajín EÚ za akýmkoľvek účelom vrátane turistiky. Pre ostatné krajiny zostáva v platnosti zákaz vstupu na územie ČR s výnimkou zelených krajín a vybraných kategórií v súlade s koordinovaným prístupom Európskej únie,“ uvádza rezort diplomacie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies