Po odmlke začal opäť trénovať, Karhan sa stal trénerom treťoligového tímu

NETKY.SK • 5 Február 2019, 10:20 • 2 min
Po odmlke začal opäť trénovať, Karhan sa stal trénerom treťoligového tímu

BÁHOŇ - Niekdajší 107-násobný reprezentant SR vo futbale a strelec 14 gólov v najcennejšom drese Miroslav Karhan sa stal novým trénerom treťoligového ŠK Báhoň. Jeho jedinou a dosiaľ poslednou trénerskou zastávkou bolo pôsobenie v FC Spartak Trnava od apríla 2016 do mája 2017.

slovakia

left justify in out

Počas aktívnej hráčskej kariéry Karhan okrem Trnavy hral aj za španielske mužstvo Betis Sevilla, turecký klub Besiktas Istanbul i za nemecké tímy Wolfsburg a Mainz, za kalendárny rok 2002 ho vyhlásili za najlepšieho futbalistu Slovenskej republiky.

"Veríme, že osobnosť Miroslava Karhana a jeho skúsenosti dodajú nový impulz hráčom do tréningového procesu a fanúšikom chuť pozrieť si legendu slovenského futbalu na trénerskej lavičke ŠK Báhoň naživo," píše sa o 42-ročnom niekdajšom stredopoliarovi na oficiálnej internetovej stránke jeho nového klubu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies