Youtuber Martin Daňo nejde do väzenia, dostal podmienku. Už to má čierne na bielom!

NETKY.SK • 5 November 2021, 15:33 • 2 min
Youtuber Martin Daňo nejde do väzenia, dostal podmienku. Už to má čierne na bielom!

V priebehu jedného týždňa sa nechválne známemu youtuberovi Martinovi Daňovi zmenil život úplne od základu. Prokurátor Martin Sýkora podal na neho obžalobu 12. 10. 2021 a sudca Roland Kemeny z OSBA1 ho odsúdil v mimoriadne expresnom termíne už 19. 10. 2021.

slovakia

left justify in out

"Asi majú malo práce na súde, tak sa poctivo venuje len mojemu prípadu....
Neuveriteľné! Práve mi prišiel trestný rozkaz na 2 roky basy za tzv. hrubú neslušnosť, resp. výtržníctvo a ďalšie,"
napísal na sociálnej sieti.

 

img

 

"V kauze Lipšic, podla prokurátor obžalobu 18.7.2017 - súd vydal trestný rozkaz 19.9.2017 - dva mesiace! Ja iba za 7 dní!"

 

Neodpustil si poznámku na adresu Márie Kolíkovej. "Kolíková bluzni o súdnej mape a takýchto rýchlych sudcov si nevšíma? Totálne zbytočná zmena, ked každý bude robiť ako doktor Kemény, sme zachránení!"

 

Tvrdí, že je vinný za to, že na prázdnej nočnej železničnej stanici vynadal žene, ktorá ho znenazdajky udrela, aby sa pomstila za svoju rodinu, ktorú uviedol na zozname bielych koní. "Vraj som nadávkou spáchal výtržníctvo, o priestupku nemôže byť reč."

 

"Som vinný za to, že ked ma tá žena udrela, tak som to nakrútil na kameru (vraj som tým spáchal prečin porušovnia dôvernosti ústneho prejavu - pričom ona videla, že kamera beží, čiže o dôvernosti nemôže byť ani reč, ale tak čo..."
 

img

 

Obraňuje sa, že je vinný za to, že si dovolil zverejniť tvár sudkyne Ivety Willantovej v kauze Tiefenbach, pričom svoju fotku sama poskytla médiám a všetci vedia, ako vyzerá.

 

"Som vinný za zverejnenie sídla Investigatívneho centra Jána Kuciaka, ktoré je v byte Zuzany Petkovej z nadácie Zastavme korupciu (vraj som sa dopustil neoprávneného nakladanie s osobnými údajmi - toto je fakt úžasné)."


Odmieta akceptovať rozhodnutie súdu. "A sudca Kemény si myslí, že ked mi to dá na 3 ročnú podmienku, že nebodaj by som to bol schopný akceptovať. No to NIKDY! Ale nezazlievam mu to a istým spôsobom som ho celé roky aj za niektoré činy chválil, a aj tuším, prečo tak koná. Skôr vyjadrujem ľútosť. Hlavne to považujem za podarený pokus prokurátora Martina Sýkoru a osôb, ktoré majú na isté justičné orgány vplyv pre ich vlastné zlyhania..."

 

Súvisiaci článok: Neslávne známy youtuber Martin Daňo lieta v problémoch! Sajfa s manželkou ho zažalovali

 

Vyjadril sa i ku kauze so Sajfom a jeho manželkou. "Ďakujem NAKA že aj dnes, pri výročí 45. roku môjho života, musím na ich činnosť myslieť," napísal na sociálnej sieti vo štvrtok. "Bol to výsluch v kauze Sajfa/Ostrihoñová, kde ma obinili, podivné, po 2 rokoch, čo Sajfa podal trestné oznámenie (vraj si ho nevšimli)..Pýtali sa ma, či som sa reláciou o ich manželskej dvojici nechcel iba mstiť za prezidentský rozhovor. Kdeže - veď prečo by som to robil?! Veď moja účasť v rádiu vyznela hlalvne v môj prospech a ukázala totálnu neprofesionalitu dotknutého moderátora - až museli po čase zablokovať komentovanie jeho videa so mnou, také negatívne reakcie mi chodili. A prečo by som sa mstil po 3/4 roku a nerobil to aj iným? (Veď taká pluska či sme a iné redakcie má zobrazovali v horšom svetle.)"

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies