Pľuščenko zvažuje či sa má stať ministrom športu

NETKY.SK • 17 Január 2018, 20:56 • 2 min
Pľuščenko zvažuje či sa má stať ministrom športu

MOSKVA - Slávny krasokorčuliar Evgenij Pľuščenko sa plánuje stať šéfom ministerstva športu Ruska.

slovakia

left justify in out

Titulovaný športovec dodal, že ministerské miesto chce obsadiť nie teraz ihneď, ale o niekoľko rokov neskôr. Evgenij Pľuščenko, dvojnásobný olympijský víťaz v krasokorčuľovaní: 

 

"Mal by som sa stať ministrom športu. A prečo nie? Myslím si, že by som bol vynikajúcim ministrom. Nie teraz ihneď samozrejme, nie na toto obdobie, ale na to ďalšie"V súčasnosti ministerstvo športu Ruska riadi olympijský majster šermiarskych mečov z roku 2000 Pavel Kolobkov.

 

Pľuščenko minulú jar oznámil o konci športovej kariéry a vyhlásil, že také rozhodnutie bolo prijaté ešte rok predtým. Krasokorčuliar sa priznal, že po mnohých operáciách, je pre neho ťažké sutažiť s mladými športovcami. Olympijské hry v Pchyongyangu titulovaný ruský športovec Evgenij Pľuščenko, môže navštíviť už len ako tréner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies