Tesná prehra ju nezastavila: Veronika Zajícová ide do ďalšieho zápasu, tentokrát sa vracia na Slovensko!

NETKY.SK • 26 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Tesná prehra ju nezastavila: Veronika Zajícová ide do ďalšieho zápasu, tentokrát sa vracia na Slovensko!

Česká MMA bojovníčka Veronika Zajícová zaznamenala v jej poslednom zápase prvú kariérnu prehru medzi profesionálkami. Uštedrila jej ju ukrajinsko-česká bojovníčka Amina Muhkamed, ktorá ju tesne zdolala na body.

slovakia

left justify in out

Mnohí fanúšikovia však videli dve kolá vyhrať Zajícovú, ktorá ale prehru prijala a použila ako motiváciu k ďalšiemu kariérnemu progresu. Ten sa bude snažiť ukázať v jej ďalšom zápase na RFA 12, na ktorom sa opäť predstaví pred slovenskými divákmi. Turnaj prebehne 9. septembra a lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

Vstup medzi profesionálky na slovenskej pôde

Svoj kariérny debut v profesionálnom MMA si Veronika Zajícová odbila na RFA 9 v Prievidzi. V pozícii jediného ženského zápasu večera si poradila s výrazne ťažšou Katalin Violou Aranyi. Zajícová dokázala v 1. aj 2. kole vziať súperke chrbát, odkiaľ síce nedokázala súperke nasadiť škrtenie, no výhodnú pozíciu si postrážila a ziskom prvých dvoch kôl si zabezpečila bodový triumf.

 

img

 

Ukončenie neporaziteľnosti už v druhom zápase

Veronika nastúpila na poriadny hype-train, ktorý bol spôsobený aj jej skvelou charizmou a ženskou krásou. Verejnosť mala od nej veľké očakávania a navyše jej druhý zápas s Aminou Mukhamed sprevádzala aj jedna zaujímavá situácia. Mukhamed totiž absolvovala časť prípravy na Zajícovú v Jayman MMA Fighting Systems, v ktorom voľakedy Veronika trénovala.

 

Mukhamed sa darilo skracovať vzdialenosť a aj keď spočiatku ťahala v postoji za kratší koniec, niekoľkokrát dokázala Zajcovú solídne zasiahnuť aj v postoji. K očakávanej stratégii wrestlingu a ťahania súperky na zem sa dopracovala až v 3. kole, ktorého ziskom si zabezpečila triumf u všetkých bodových rozhodcov. Duel Zajícová vs. Mukhamed bol však veľmi tesný a Veronika po bodovom verdikte z neho neskrývala sklamanie.

 

Návrat na víťaznú vlnu?

Tento nezdar však už česká bojovníčka dávno hodila za hlavu a momentálne je naplno sústredená na svoj najbližší súboj. Ten absolvuje na turnaji RFA 12, na ktorom sa opäť vráti na slovenskú pôdu. V Považskej Bystrici ju bude čakať ďalšia veľká kariérna výzva a ak nechce nadobudnúť záporné skóre, bude musieť bezpodmienečne zvíťaziť. Či sa jej to ale podarí, zistíme až 9. septembra. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies