Šeliga vyzýva Fica, aby zrušil protest!

NETKY.SK • 24 Január 2022, 15:50 • 2 min
Šeliga vyzýva Fica, aby zrušil protest!

BRATISLAVA – Nezaradený poslanec Juraj Šeliga vyzval predsedu strany Smer-sociálna demokracia Roberta Fica, aby zrušil protest pred Prezidentským palácom, ktorý sa uskutoční v stredu 26. januára.

slovakia

left justify in out

„Nijakým spôsobom vám nechcem upierať právo zhromažďovať sa a vyjadriť svoj názor. No na druhej strane na vás apelujem ako na bývalého trojnásobného premiéra Slovenskej republiky, aby ste brali v úvahu zdravie a epidemiologickú situáciu na Slovensku.“ vyzval Šeliga. Podľa neho sa variant omikron naplno šíri a Fico volá občanov, aby prišli pred Prezidentský palác.

 

img


„Zvyšuje sa tým, pre nich samých a rovnako aj pre vás, riziko nákazy novým variantom. Zvyšuje sa tým riziko, že naše nemocnice budú ešte viac preťažené. A zvyšuje sa tým riziko, že niekto aj z vašich účastníkov sa môže nakaziť a na následky choroby zomrieť,“ vysvetlil Šeliga.

 

 

Dodal, že po vlne omikronu bude dosť času a priestoru protestovať bez zvýšeného rizika nákazy vírusom. „Vy aj tak viete odkomunikovať svoje posolstvo prostredníctvom médií, prostredníctvom tlačových konferencií, ľudia poznajú váš postoj, pán Fico,“ uzavrel Šeliga.

 

Prečítajte si: Smer-SD chystá ďalší protest. Čo chce zmeniť?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies