Veľké očakávania: RFA predstavilo hviezdy a súboje pred zápasovým večerom v Bratislave

NETKY.SK • 29 Február 2024, 09:40 • 2 min
Veľké očakávania: RFA predstavilo hviezdy a súboje pred zápasovým večerom v Bratislave

BRATISLAVA - Vyhlasovanie zápasov RFA zanechalo dojem po včerajšej tlačovej konferencii. Čakajú nás vášnivé súboje 9.3.2024 v Bratislave, s hviezdami ako Jozef Jaloviar a Sebastian Fabšo. Prinášame vám exkluzívne rozhovory ako s najväčšími ťahákmi tejto zápasovej noci, tak aj s promotérom Borisom Marhanským.

slovakia

left justify in out

Včera 27. februára sa konala tlačová konferencia organizácie RFA, kde sa predstavili domáci aj zahraniční borci, bola to predzápasová tlačovka, ktorej zápas sa uskutoční 9.3 2024 v Hant aréne v Bratislave. Na tlačovke sa objavili miestne hviezdy ako Jozef Jaloviar, jeden z najlepších slovenských wrestlerov, ktorý sa predstaví proti poľskému MMA fighterovi. O súperovi vieme, že je dosť skúsený, bude to teda veľmi zaujímavé, máte sa načo tešiť!

Ďalšia vychádzajúca hviezda, na ktorú sa diváci veľmi tešia, je mladý talentovaný tank Sebastián Fabšo, ktorý nastúpi proti aktuálnemu slovenskému šampiónovi v Muay Thai, a pôjdu podľa pravidiel K1. Na tlačovke sa objavil aj košická hviezda menom Gabriel Torok, ktorý sa postaví proti českej MMA hviezde, Václavovi Mikuláškovi. Zápas je vypísaný na 3x5 min. podľa pravidiel MMA.

Ďalší životný zápas je pre mladú vychadzajúcu hviezdu z Oktagon fighting academy Martin "Mrco" Horínek, ktorý bude bojovať o titul RFA v ľahkej váhe MMA na 5x5 min. proti čečenskému fighterovi Arbi Mezihidovi. Ďalej zo slovenskej MMA scény sa tam objaví  dlho očakávaný zápas medzi Dominikom Toporcerom a Kristiánom Nguyenom v zápase 3x5 profi MMA.

Veľmi očakávaný zápas je v ženskom MMA, a to podaní Veroniky Zajícovej, českej vychádzajúcej hviezdy, v standupe aj graplingu, a samozrejme v MMA. Jej súperkou mala byť maďarská bojovníčka, ale ochorela, a nakoniec to zobrala česká bojovníčka, ktorej meno zatiaľ nie je známe, ale môžete sa tešiť na Veronikinu premiéru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA, Foto: YouTube
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies