Plavkyňa Podmaníková obsadila na MS na 100 m prsia 18.miesto, Halásov juniorský rekord

NETKY.SK • 9 December 2016, 17:59 • 2 min
Plavkyňa Podmaníková obsadila na MS na 100 m prsia 18.miesto, Halásov juniorský rekord

WINDSOR - Slovenská plavkyňa Andrea Podmaníková obsadila v rozplavbách na 100 m prsia na MS v krátkom bazéne v kanadskom Windsore 18. miesto časom 2:06,33. Od postupu do semifinále ju delilo 15 stotín.

slovakia

left justify in out

Za svojím vlastným národným maximom z vlaňajších ME v izraelskej Netanyi zaostala členka oddielu Piraňa Topoľčany o 17 stotín.

 

"Nie som šťastná, skôr na seba trošku nahnevaná. S trénerom sme to už preberali a neviem, kde sa stala chyba. Mala som to veľmi dobre rozbehnuté, žiaľ, výsledný čas nestačil na semifinále. Dievčatá boli rýchle. Teraz to musím hodiť za hlavu a sústrediť sa na dvojstovku, ktorú ako poslednú disciplínu plávam v nedeľu," uviedla Podmaníková, ktorú trénersky vedie Vladimír Železník.
 

 

Adam Halás skončil na 50 m motýlik 33. v novom slovenskom juniorskom rekorde 23,98. Karolína Hájková bola na 50 m znak 36. časom 28,58.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies