Komplex parlamentu v Holandsku nakrátko uzatvorili a zatkli podozrivého muža

NETKY.SK • 8 Február 2019, 15:56 • 2 min
Komplex parlamentu v Holandsku nakrátko uzatvorili a zatkli podozrivého muža

HAAG - Holandská polícia v piatok nakrátko uzatvorila časť parlamentného komplexu Binnenhof v Haagu a zatkla muža, ktorý sa správal podozrivo a nechal na zemi batoh. Informovala o tom tlačová agentúra AP s odvolaním sa na políciu.

slovakia

left justify in out

Expert batoh skontroloval a nenašiel v ňom žiadne výbušniny. Polícia preto odstránila červeno-bielu pásku, ktorú použila na oddelenie a uzatvorenie priestoru.

 

Muža zatkli po tom, čo "vyslovil vyhrážky", napísala polícia v tweete bez ďalších podrobností. Prípad sa stal práve v čase, keď mal v jednej z budov tvoriacich historický komplex Binnenhof (Vnútorný dvor) pravidelné týždenné zasadnutie holandský kabinet. Ten má v Binnenhofe takisto svoje sídlo.

 

 

Zasadnutie kabinetu pokračovalo bez prerušenia. Holandský parlament je prísne strážený a verejnosť môže obvykle voľne chodiť po priestranstve a prezerať si ho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies