Plánujete osláviť Valentín v pohodlí domova? Toto je 5 filmov, ktoré sú pre tento deň ako stvorené

NETKY.SK • 14 Február 2024, 18:30 • 2 min
Plánujete osláviť Valentín v pohodlí domova? Toto je 5 filmov, ktoré sú pre tento deň ako stvorené

Ak sa so svojou polovičkou chystáte stráviť Valentína doma, máme pre vás niekoľko typov na romantické filmy, ktoré sú ako stvorené pre tento deň.

slovakia

left justify in out

Predtým, ako som ťa spoznala

Príbeh Pred tým, ako som ťa poznala chytí za srdce takmer každého jedného z nás. Vo filme si zahrali hlavné úlohy Emilia Clarke ako Louis Clarková a Sam Claflin ako William Trainor. Na začiatku príbehu Louisa prichádza o prácu a náhodou nachádza dobre platenú ponuku - stať sa opatrovateľkou mladého, atraktívneho milionára po vážnej autonehode, ktorý zostal ochrnutý. Louisa sa snaží zmeniť Willa, motivovať ho a naučiť ho, ako žiť napriek jeho postihnutiu. Napriek tom, že sa Will do nej zaľúbi, tento život nezvláda a podstúpi dobrovoľnú eutanáziu v zariadení Dignitas.

Duch

Sam Wheat, úspešný bankár, a jeho priateľka Molly žijú spokojný život v New Yorku, plánujúc svoju svadbu. Ich šťastie však náhle naruší zistenie, že jeho kolega sa zaplietol do podvodov a Sam to objaví. Jeho pokusy o odhalenie pravdy však vyvolajú smrťnú hrozbu.
Po smrti získa Sam schopnosť stať sa neviditeľným duchom a snaží sa kontaktovať Molly, no bez úspechu. Keď odhalí, že jeho smrť nebola náhodná, rozhodne sa varovať Molly. Pomoc hľadá u excentrickej jasnovidky Ody Mae, ktorá sa stáva jeho spojencou medzi svetmi živých a mŕtvych.

Holidate

Dvaja slobodní ľudia už majú dosť toho, že vždy oslavujú sviatky sami. Preto uzatvoria dohodu a stanovia si, že budú spolu na všetkých slávnostných udalostiach počas roka, aby si navzájom robili spoločníka. Počas všetkých udalostí si začínajú byť stále bližší a hoci si to nechceli priznať, z ich "Holidate" sa stáva skutočná láska.

Vstupenka do raja

Keď dcéra, ktorá si užíva prázdniny na slnečnom Bali, nečakane oznámi, že sa tam zamilovala a má v úmysle sa tam zosobášiť, reakcia rodičov je takmer automatická - cítia nutnosť okamžite sa vydať na cestu, aby preskúmali situáciu a zachránili ju pred možnými nebezpečenstvami lásky na prvý pohľad. Práve takéto dobrodružstvo zažívajú George Clooney a Julia Roberts vo svojich úlohách šokovaných rodičov, ktorí sa odhodlajú zasahovať, aby ochránili svoju drahocennú Lily pred dôsledkami svojho letného romániku. V príprave rafinovaných pascí, ktoré majú ich dcére zložiť ružové okuliare, sú síce veľmi dobrí, žiadna z nich však neklapne tak, ako naplánovali. Ešte horšie je, že idylické prostredie tropického raja začína vyvolávať spomienky na krásne momenty ich spoločnej minulosti. Aj keď sa obaja snažia odolávať, strácajú sa v emóciách a riziko, že znova upadnú do svojho citového chaosu, je na dosah. Táto snaha o záchranu sa tak vyvíja úplne nepredvídateľným smerom.

Mŕtva nevesta Tima Burtona

Príbeh animovaného filmu sa odohráva v malebnej dedine uprostred viktoriánskej éry, kde sa mladý Viktor ocitne v nečakanom dobrodružstve. Jeho puto s nesmrteľnosťou začne keď sa ocitne v podsvetí, kde sa stane manželom tajomnej mŕtvej nevesty. Spočiatku fascinovaný farebnou a živou atmosférou tohto sveta, postupne však začína túžiť po návratu domov.

Medzitým v skutočnom svete na neho čaká jeho skutočná nevesta Viktória, ktorá prežíva zúfalstvo a neistotu nad zmiznutím svojho milého. S každým dňom sa snaží zistiť pravdu o jeho osude a dúfa, že sa s ním znovu stretne. Cez všetky pokušenia a lákadla podsvetia si Viktor postupne uvedomuje, že pravá láska a šťastie ho čakajú vo svete živých.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj: MMNT, CSFD, Foto: MMNT, CSFD, Kino Úsmev
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies