Kde nakoniec skončí Neymar? PSG už jednu ponuku od Barcelony odmietlo

NETKY.SK • 29 August 2019, 14:44 • 2 min
Kde nakoniec skončí Neymar? PSG už jednu ponuku od Barcelony odmietlo

BRATISLAVA - Prestupová sága brazílskeho futbalistu Neymara zatiaľ stále nepozná svoj koniec. Minimálne jeho návrat do FC Barcelona sa odkladá. Neymarov súčasný zamestnávateľ PSG odmietol lukratívnu ponuku Kataláncov, ktora okrem prestupovej sumy zahŕňala ešte dvoch hráčov. Francúzsky denník L´Equipe však tvrdí, že PSG na ponuku "blaugranas" ešte oficiálne neodpovedal.

slovakia

left justify in out

Výmena medzi PSG a Barcelonou by mala vyzerať nasledovne. Do Katalánska by sa mal vrátiť Neymar. Pod Eiffelovku by majiteľom PSG prišlo 150 miliónov eur, chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič a jedna z novších posíl Barcelony Ousmane Dembélé (druhý menovaný zatiaľ len na ročné hosťovanie). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Siempre —> 💋R💍 @raquel_mauri ❤️🤗

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan Rakitic (@ivanrakitic),

 

Mnohí kritici kroky FC Barcelona nechápu. Pred sezónou sa im na Nou Camp podarilo priviezť Antoinea Griezmanna, ktorý by ku Messimu a Suarézovi výborne zapadol. Lenže už ani oni nie sú najmladší, a kedy bude Messi úplne fit sa ešte tiež nevie. Ako možný žolík z lavičky by Neymar predsa len mohol opäť na Nou Campe zažiariť. 

 

 

No problém je aj s prípadným hosťovaním Dembélého. Tomu sa zo Španielska veľmi nechce a navyše PSG požaduje o 20 miliónov viac. Sú to však podmienky, ktoré by katalánsky veľkoklub mohol bez problémov splniť. Faktom je, že k prestupu Brazílčana sú "blaugranas" zatiaľ najbližšie. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ousmane Dembele 7 (@o.dembele7),


Neymar v novej sezóne Ligue 1 neodohral zatiaľ ani minútu. Oficiálne je za tým zranenie členka, ale neoficiálne sa čaká na ukončenie dohadov o jeho prestupe z Paríža do iného klubu. Možnou príčinou chystaného odchodu kontroverzného Brazílčana z Paríža je aj jeho krajan Leonardo, ktorý sa v lete vrátil na pozíciu športového riaditeľa aktuálne najlepšieho francúzskeho futbalového klubu. Leonardo a Neymar dlhodobo nemajú dobré vzťahy.

 


Faktom ostáva, že 27-ročný útočník nenaplnil ambície, ktoré sa do neho vkladali po príchode do francúzskej metropoly v roku 2017 za rekordných 222 miliónov eur. Neymar síce strelil 51 gólov v 58 zápasoch a mužstvo priviedol k dvom francúzskym titulom, ale na medzinárodnej scéne sa mu nepodarilo splniť hlavný cieľ - triumf v Lige majstrov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies