The Curly Simon vydáva nový album s názvom Zvláštny svet

NETKY.SK • 27 Jún 2023, 11:15 • 2 min
The Curly Simon vydáva nový album s názvom Zvláštny svet

BRATISLAVA - The Curly Simon predstaví 29. júna v bratislavskom hudobnom klube Šafko nový album s názvom Zvláštny svet.

slovakia

left justify in out

The Curly Simon predstaví 29. júna v bratislavskom hudobnom klube Šafko nový album s názvom Zvláštny svet. Za umeleckým menom The Curly Simon stojí mladý talentovaný 22-ročný autor a spevák Simon Štubniak. Na scéne sa viac zviditeľnil v roku 2019, kedy získal ocenenie Objav roka v ankete Radio Head Awards a následne o rok na to i cenu Skladba roka, kde bodovali spoločným singlom Keď padal sneh v spolupráci so skupinou Fallgrapp. TASR o tom informovala PR manažérka Kristína Polerecká.

 

img

spevák a skladateľ Simon Štubniak a.k.a The Curly Simon

 

Album je výsledkom ročnej intenzívnej práce s Matejom Turcerom, ktorý sa okrem mixu, masteringu a produkcie podieľa autorsky na väčšine hudby spoločne so Simonom. Zvukovo nadväzuje tento 13-trackový album na EP Keď sa stmieva svojou rôznorodosťou a hudobných štýlov. Okrem ich samotných sa producentsky podieľali na albume aj Lukáš Hutňanský a Ján Burgr.

 

"Čo sa týka spoluprác na albume, všetky pre mňa nesú osobitný príbeh a dôležitosť. Asi najväčšou výzvou bola pieseň s Janou Kirschner, pretože ju vnímam ako umelkyňu s veľkým rešpektom. Keď sme sa osobne stretli v štúdiu, pocítil som jej energiu. Celé to nejak opadlo a bolo to veľmi príjemné a uvoľnené. Po spoločnej session v štúdiu vznikol track Letní blázni," hovorí Simon.

 

Singel Letní blázni, na ktorom Simon spolupracoval so speváčkou Janou Kirschner.

 

"Album je reflexia toho, ako aktuálne na mňa pôsobí svet, v ktorom žijeme. Nechcem tomu dávať nálepku polarity, ale má to celé takú zvláštnu príchuť toho, ako rýchlo sa veci menia. Sledujem, ako sa menia ľudia a všetko, čo sa deje okolo mňa hlavne posledné dva roky," dodáva spevák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies