12 dní! Toľko vydržala americká hviezda s piatym manželom

NETKY.SK • 2 Február 2020, 15:59 • 2 min
12 dní! Toľko vydržala americká hviezda s piatym manželom

BRATISLAVA - Kanadsko-americká herečka Pamela Anderson sa po 12 dňoch rozišla s novým manželom.

slovakia

left justify in out

Krátke trvanie

Anderson a filmový producent Jon Peters sa tajne vzali 20. januára. Hoci spolu chodili už pred tridsiatimi rokmi, ani toto v poradí už piate manželstvo herečke nevydržalo. Dvojica ešte nestihla ani podpísať oficiálne dokumenty. "Život je cesta a láska je proces. Majúc na pamäti túto univerzálnu pravdu, rozhodli sme sa spoločne odložiť formalizáciu nášho sobášneho listu a vložiť do procesu nádej. Ďakujeme, že rešpektujete naše súkromie,” uviedla Anderson podľa magazínu The Hollywood Reporter.

 

img

Jon Peters a Pamela Anderson


Pamela Denise Anderson je známa najmä vďaka seriálu Baywatch (1989 - 2001), známom aj pod názvom Pobrežná hliadka, v ktorom stvárnila CJ Parker. Zahrala si tiež v seriáli V.I.P. - Agentúra Vallery Ironsovej (1998 - 2002) či v snímkach ako Scary Movie 3 (2003), Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa (2006) alebo Superhrdina (2008). Predstavila sa aj v snímke Pobrežná hliadka (2017). V minulosti boli jej manželmi hudobníci Tommy Lee a Kid Rock. Producenta Ricka Salomona si vzala dokonca dvakrát.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona