PL: Newcastle zdolal Aston Villu, Liverpool si poradil s Burnley

NETKY.SK • 14 Február 2022, 10:35 • 2 min
PL: Newcastle zdolal Aston Villu, Liverpool si poradil s Burnley

NEWCASTLE – Nové posily zdvihli výkony Newcastlu, „straky“ vyhrali 3 zápasy v rade a posunuli sa na 17. priečku. Liverpool si v náročnom zápase poradil s Burnley, United sa trápia naďalej.

slovakia

left justify in out

Trippier okamžite miláčikom celého Newcastlu

 

Nová a prvá "hviezdna" posila ambiciózneho Newcastlu sa okamžite stala miláčikom domácich fanúšikov. Kieran Trippier pricestoval z Atletica Madrid a v posledných dvoch zápasoch sa dvakrát presadil z priameho kopu. Trippier sa už stal aj kapitánon Magpies a prevzal na seba pozíciu lídra novej éry Newcastlu

 

V zápase s Aston Villou sa stal hviezdou pooobedia, keď sa postaral o jediný gól zápasu. Jeho priamy kop bol ľahko tečovaným jedným z hráčom v múre a lopta si našla cestu až za chrbát brankára Martinéza. Villa prekonala Martin Dúbravku iba raz, no hlavička Ollieho Watkinsa bola z ofsajdovej pozície a systém VAR gól neuznal. 

 

Newcastle tak ťahá šnúru 3 výhier v rade a posunul na už na 17. miesto anglickej Premier League. V celom meste je cítiť optimizmus a fanúšici vedia, že sa konečne môžu tešiť na lepšie časy. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Newcastle United FC (@nufc)

 

Liverpool zdolal z Burnley, ale čo sa deje s United? 

 

The reds čakal ťažký zápas s defenzívnym Burnley, ktoré počas zápasu malo iba 33-percentné držanie lopty a na ich defenzívnej psychológii futbalu si dokáže vylámať zuby nie jeden hviezdny tím. 

 

Kloppa a Liverpool vykúpil v 40. minúte Fabinho, ktorý skóroval jediný gól zápasu a vybojoval Liverpoolu dôležité 3 body v snahe o dotiahnutie sa na Manchester City

 

 

Druhá strana Manchestru sa naďalej poriadne trápi. Zdá sa, že ani pod novým koučom Ragnickom sa diabli nedokážu zlepšiť a podávať konzistentne dobré výkony. V zápase so Southamptonom začali dobre a hneď prvú obrovskú šancu nevyužil Cristiano Ronaldo. Neskôr poslal diablov do vedenia Jaden Sancho a zdalo sa, že by diabli mohli konečne zvíťaziť.

 

Lenže, Southampton sa postupne dostával do zápasu a na 1:1 vyrovnal útočník Adams. Nakoniec sa červení diabli museli strachovať aj o remízu, pretože ďalší podpriemerný zápas odohral Harry Maguire. Na kapitána diablov sa valí enormná kritika a mnoho fanúšikov by bolo veľmi rado, keby anglického stopéra už v drese červených diablov nikdy nevideli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies