Brazílčan Firmino strelil hetrik v premiére za Al-Ahli

NETKY.SK • 12 August 2023, 10:30 • 2 min
Brazílčan Firmino strelil hetrik v premiére za Al-Ahli

DŽIDDA - Brazílsky futbalista Roberto Firmino sa v premiére za Al-Ahli v saudskoarabskej Pro League (SPL) blysol hetrikom do siete Al-Hazem (3:1). Bývalý útočník Liverpoolu si zároveň navliekol kapitánsku pásku.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Brazílčan sa presadil dvakrát už v úvodnej desaťminútovke, v druhom prípade po asistencii Riyada Mahreza, niekdajšieho hráča Manchestru City. Firmino skompletizoval hetrik v 72. minúte po centri ďalšej letnej posily, krídelníka Allana Saint-Maximina.

 

Prvý štart za Al-Ahli absolvoval aj stredopoliar Frank Kessie. Nie všetky akvizície klubu z hlavného mesta Saudskej Arábie sa však vyznamenali. V 50. minúte predviedol zlú rozohrávku brankár Edouard Mendy, ktorého zaváhanie využil Vina na kontaktný gól. Al-Ahli patrí medzi favoritov na titul spolu s Al-Nassr, Al-Hilal a obhajcom trofeje Al-Ittihad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR Foto: Supersport
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies