Piquého nechcú v španielskej reprezentácii, po Rusku skončí

NETKY.SK • 10 Október 2016, 12:13 • 2 min
Piquého nechcú v španielskej reprezentácii, po Rusku skončí

MADRID - V prípade španielskej účasti na záverečnom turnaji futbalových majstrovstiev sveta 2018 sa Gerard Piqué rozlúči s reprezentačnou kariérou práve v Rusku.

slovakia

left justify in out

Stopér FC Barcelona sa vraj cíti byť v národnom tíme nechcený. Povedal to po nedeľňajšom víťazstve 2:0 v zápase G-skupiny kvalifikácie v Albánsku, po ktorom zverenci Julena Lopeteguiho figurujú na prvom mieste tabuľky s rovnakým ziskom 7 bodov ako druhí Taliani.


"Na ihrisku som vždy odviedol maximum, ale sú tu ľudia, ktorí si myslia, že by bolo lepšie, keby som v reprezentácii nehral. Po šampionáte v Rusku im vyhoviem, na tejto úrovni skončím," povedal hráč, ktorý sa nikdy netajil svojou podporou nezávislosti Katalánska. Počas nedeľňajšieho zápasu v Škodre si nenaklonil španielskych "národniarov", keď si dal odstrihnúť dlhé rukávy reprezentačného dresu aj s lemovaním vo farbách národnej vlajky namiesto toho, aby sa jednoducho prezliekol. Rukávy mu vraj prekážali.


"Veľa som o tom premýšľal, nerozhodol som sa v tejto chvíli. S dneškom to nijako nesúvisí," vyhlásil po stretnutí 29-ročný Piqué. "Priestor by mali dostať mladí. V čase šampionátu už budem mať 31 rokov. S národným tímom som vyhral všetko, čo sa dalo. Pokúsim sa dosiahnuť sto štartov a znova získať titul majstra sveta, čo je moja priorita," uviedol majster sveta z roku 2010 a majster Európy z roku 2012. S Barcelonou získal šesť španielskych titulov, trikrát sa tešil po finále Ligy majstrov.


"Život ide ďalej. Za Barcelonu chcem hrať ešte niekoľko rokov," dodal manžel kolumbijskej speváčky Shakiry.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies