Peter Pellegrini u ministra Richarda Rašiho: Sme tu preto, aby sme pomáhali regiónom

NETKY.SK • 15 December 2023, 05:57 • 2 min
Peter Pellegrini u ministra Richarda Rašiho: Sme tu preto, aby sme pomáhali regiónom

Včera, vo štvrtok 14. decembra 2023, predseda parlamentu navštívil MIRRI, aby hovoril o tom, čo ich čaká v nasledujúcich dňoch, ale aj čo chystajú v novom roku.

slovakia

left justify in out

Rozvoj regiónov patrí medzi priority HLASu ako aj vlád a na kongrese Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI) v Poprade bol minulý týždeň predstavený tisícke starostov a primátorov program na rozvoj regiónov, informoval o tom Peter Pellegrini na svojom facebooku.

"Dnešné dni, možno až do konca sviatkov budú musieť venovať hlavne tomu, aby sa čo najlepšie ukončili všetky projekty z predchádzajúceho eurofondového obdobia. V novom roku budou veľkou výzvou plány zásadnej zmeny v oblasti zákona o verejnom obstarávaní, ako aj presunutie ďalšej obrovskej sumy eurofondov z centra Bratislavy smerom do slovenských regiónov," uviedol Peter Pellegrini.

Sme tu preto, aby sme pomáhali regiónom, aby sa život v regiónoch zlepšoval, a urobíme všetko preto, aby eurofondy boli čo najjednoduchšie, dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Predseda vlády Peter Pellegrini a minister Richard Raši. (Archív P. Pellegrini)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies