Pilsner Urquell vyrazil na unikátnu roadshow Hladinka na cestách

NETKY.SK • 15 September 2023, 12:00 • 2 min
Pilsner Urquell vyrazil na unikátnu roadshow Hladinka na cestách

BRATISLAVA - Na roadshow po slovenských a českých mestách sa na konci augusta vydal špeciálny kamión Pilsner Urquell s názvom Hladinka. Jeho cesta začala v Brne, v areáli Starobrnenského kláštora pri Mendlovom námestí. Cieľom projektu je milovníkom svetoznámeho ležiaka ponúknuť zážitok s perfektne načapovanou plzňou na špeciálnom mieste – v unikátnom kamióne, ktorý nemá na Slovensku obdobu. Obľúbenú hladinku budú návštevníci môcť nielen ochutnať, ale si aj sami načapovať. Všetko prebehne pod taktovkou tých najskúsenejších výčapníkov, ktorí sa zúčastnili prestížnej súťaže Master Bartender.

slovakia

left justify in out

Pilsner Urquell odštartoval projekt „Hladinka na cestách“. „Ide o unikátnu roadshow, vďaka ktorej chceme všetkým milovníkom Pilsner Urquell na Slovensku a v Českej republike  priniesť autentický zážitok - vyskúšať si nielen úlohu hosťa, ale aj výčapníka a spoznať tajomstvo výčapníckeho remesla. Pripravili sme si pre návštevníkov pestrý program: spomínané čapovanie s finalistami súťaže Master Bartender, prehliadky pivovaru v interaktívnej zóne a ďalšie aktivity spojené s plzeňským ležiakom. V Hladinke si budú môcť vychutnať Pilsner Urquell Nefilter, ktorý je bežne dostupný iba raz v roku. Tí, ktorí si chcú odniesť niečo na pamiatku, si môžu priamo v Hladinke nakúpiť špeciálne darčekové predmety,“ uvádza Kristýna Tereková, Senior Brand Manager značky Pilsner Urquell.

 

V rámci programu sa návštevníci dozvedia zaujímavosti o histórii piva a jeho výrobe. O informácie sa podelia tí najlepší z najlepších, finalisti súťaže výčapníkov Master Bartender. „Na roadshow s Hladinkou sa už veľmi teším. Na práci výčapníka je najkrajšie rozprávať sa s hosťami a sledovať, ako sú spokojní, bavia sa, chutí im pivo. Veľmi rád ale odovzdám aj rady a tipy, ako poznať správne načapovanú plzeň a ako si ju načapovať čo najlepšie. Verím, že cestovanie s Hladinkou mi poskytne veľa príležitostí zoznámiť sa s ďalšími skvelými ľuďmi a milovníkmi dobrého piva,“ pochvaľuje si Matej Halan, víťaz Pilsner Urquell Master Bartender 2023 z pezinskej reštaurácie Plzeňská na rohu.

Jednotlivé zastávky vo všetkých mestách budú trojdňové, vždy od piatka do nedele. Projekt na Slovensku odštartuje 15. septembra na námestí Andreja Hlinku v Žiline, kde bude pre návštevníkov pripravené príjemné posedenie. V interiéri kamiónu budú môcť hostia zájsť aj do zážitkovej zóny, kde môžu absolvovať virtuálnu prehliadku pivovaru a zúčastniť sa kvízu, vďaka čomu si overia svoje znalosti o pive značky Pilsner Urquell.

 

Ako pamiatku si môžu odniesť limitovanú edíciu 1 fľaše Pilsner Urquell, špeciálne stočenú pre roadshow, alebo iný z produktov v merch obchode. Otváracia doba počas každej zastávky v Žiline bude vždy v piatok od 14.00 do 22.00, v sobotu od 11.00 do 22.00 a v nedeľu od 11.00 do 20.00 hod.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Bison & Rose / Hana Matušová Foto: Plzeňský Prazdroj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies