Peter Sagan nesedel v aute, ktoré išlo prirýchlo

NETKY.SK • 18 September 2015, 07:51 • 2 min
Peter Sagan nesedel v aute, ktoré išlo prirýchlo

BERN - Slovenský cyklista Peter Sagan nesedel za volantom auta, ktoré 20. júna 2014 uháňalo na diaľnici medzi Fribourgom a Bernom rýchlosťou 167 km/h, pričom povolená bola stodvadsiatka.

slovakia

left justify in out

Agentúre SITA to potvrdil zdroj zo Saganovho okolia s dôvetkom, že najúspešnejší slovenský cyklista sa ohradil voči správam tohto typu, ktoré sa objavili v médiách. Podľa Sagana mal za volantom jeho auta sedieť niekto z jeho tímu, on bol v tom čase priamo v akcii na pretekoch Okolo Švajčiarska.


V pôvodnej správe webu 20min.ch sa uvádza, že policajná fotografia prezradila slovenskú poznávaciu značku a príslušné úrady na základe dožiadania a evidencie sprostredkovali do krajiny helvétskeho kríža údaje o majiteľovi auta. Ten musí do konca mesiaca zaplatiť za tento dopravný priestupok pokutu v celkovej sume 2917 švajčiarskych frankov. Sagan v ten deň skončil na 15. mieste v časovke na 24,7 km vo Worbe a jeho okolí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies