Peter Pellegrini na titulke svetového lifestylového magazínu pre mužov aj ženy. Čo sa o ňom dočítate v novom MAXIME?

NETKY.SK • 20 Marec 2024, 10:00 • 2 min
Peter Pellegrini na titulke svetového lifestylového magazínu pre mužov aj ženy. Čo sa o ňom dočítate v novom MAXIME?

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady Slovenskej republiky a momentálne silný kandidát na prezidenta Peter Pellegrini sa objavil na titulke lifestylového magazínu MAXIM určeného ako pre mužov tak aj pre ženy. V rozhovore porozprával o podpore národnej kultúry, aký program ako prezident ponúka a čo to prezradil aj zo svojho súkromia.

slovakia

left justify in out

Peter Pellegrini priznal, že voľného času má veľmi málo vzhľadom na pracovnú vyťaženosť a aktuálnu kandidatúru na hlavu štátu. Už čoskoro si bude Slovensko voliť svojho nového prezidenta. Za mimoriadne dôležité považuje, aby kandidát na prezidenta mal program, ktorý posunie Slovensko a život ľudí vpred. Pretože Prezidentský palác nesmie byť len miestom ústavných procedúr a reprezentačných formalít, vyjadril sa v rozhovore pre MAXIM Pellegrini.

Okrem exkluzívneho interview s Petrom Pellegrinim nájdete v MAXIME aj iné zaujímavé články z oblastí zdravia, histórie, športu a ďalšie skvelé rozhovory s osobnosťami zo Slovenska a susedných Čiech.

Šéfredaktor a riaditeľ vydavateľstva MAXIM Czech & Slovak Edition JOHNNY KORTIS spolu s jeho tímom pripravili pre vás čitateľov niečo z lifestylu a moderného života, aby ste sa mohli odreagovať od ,,ťažkých“ tém.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: MAXIM Czech & Slovakia, Foto: MAXIM Czech & Slovakia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies