Peter Batthyany vyráža na turné s Kolapsom

NETKY.SK • 3 Apríl 2015, 10:59 • 2 min
Peter Batthyany vyráža na turné s Kolapsom

BRATISLAVA - Slovenský herec Peter Batthyany vyráža vo štvrtok 9. apríla na turné s divadelným predstavením Kolaps. V živej komédii, na ktorej námet televízia JOJ vytvorila a posledný marcový týždeň uviedla do vysielania nový sitkom Kolabs, sa po Batthyanyho boku predstaví Roman Fratrič.

slovakia

left justify in out

Kolaps sa podľa slov jeho tvorcov presadil v posledných rokoch na divadelných doskách ako jedno z najvtipnejších predstavení. „Je to zábavná prednáška a kúsok zo života dvoch bratrancov. Roman ma občas privádza do šialenstva a ja jeho tiež, preto má predstavenie taký špeciálny náboj. Temperamentmi sa dopĺňame, je to môj priamy protiklad,“ povedal Batthyany, ktorý v predstavení stvárňuje Zsoltyho. So svojím hereckým kolegom sa na doskách doslova pretekajú. "Snažíme sa poučiť divákov, ako prežiť v dnešnom vystresovanom svete. Roman hrá ako pán a ja mu asistujem, i keď on tvrdí opak,“ poznamenal 48-ročný rodák z Bratislavy.


Predstavenie napísala Batthyanyho manželka Dagmar. Ako sama tvrdí, ušila ho svojmu mužovi na mieru. „Predstavenie vzišlo z prostredia, v ktorom sa pohybujem. V tejto hre možno naplno využiť Petrove herecké kvality,“ prezradila.


Turné po Slovensku odštartuje 9. apríla v Pezinku a postupne sa predstaví aj v ďalších mestách.

Termíny zatiaľ potvrdených predstavení:
9. apríla - Pezinok
19. apríla - Močenok
18. mája - Galanta
27. mája - Sereď
12. júna - Šaľa
21. júna - Šurany

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies