Pete Lincoln z kapely The Sweet odohrá vo februári tri koncerty na Slovensku

NETKY.SK • 17 Január 2017, 09:45 • 2 min
Pete Lincoln z kapely The Sweet odohrá vo februári tri koncerty na Slovensku

BRATISLAVA - Na Slovensku vystúpi začiatkom februára spevák a gitarista anglickej glam rockovej kapely The Sweet Pete Lincoln. Odohrá tri akustické sólové koncerty, predstaví sa 2. februára v Trnave, deň nato v Novom Meste nad Váhom a 4. februára v Nitre.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na najväčšie hity The Sweet, ale aj skladby z Lincolnových sólových albumov, z jeho predošlej kapely Sailor a výnimočné cover verzie.

 

Pete Lincoln si tieto sólové koncerty užíva. Získal si prezývku „živý juke box“ a dokonca aj na Slovensku, ak mu niekto z publika navrhne akúkoľvek dobrú skladbu, prisľúbil, že ju s veľkou pravdepodobnosťou aj zahrá.

 

„Počas mojej kariéry som vždy hrával sólové akustické koncerty. Je to niečo, čo si veľmi užívam, hlavne ich atmosféru a flexibilitu jedného hlasu a jednej gitary. Zakaždým je to zaujímavá výzva. Teraz, keď už mám niekoľko vlastných albumov, sólové koncerty sú skvelou príležitosťou, predstaviť z nich naživo niektoré piesne,“ povedal hudobník pre slovenských fanúšikov.

 

Výnimočnosť februárových koncertov Peta Lincolna potvrdzuje aj výber skladieb, ktoré na ňom odznejú. Samotný spevák odhalil niektoré z nich. „Áno, nevynechám ani skladby od The Sweet, napríklad Fox On The Run, Ballroom Blitz a Love Is Like Oxygen. K tomu zahrám Glass of Champagne a Girls, Girls, Girls od mojej predošlej kapely Sailor a bude toho viac.“

Keďže má tento šesťdesiatročný muzikant na svojom konte aj sólové nahrávky, návštevníci koncertov sa môžu tešiť aj na túto časť jeho tvorby. Určite nebude chýbať In a Hearbeat z rovnomennej aktuálnej štúdiovky.

 

Vstupenky na koncerty Peta Lincolna sú v predpredaji vsieti Ticketportal. TASR informoval Edo Kopček, PR manažér agentúry Double Head SK.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies