Pavel Horváth odkladá koniec, predĺži zmluvu s Plzňou

NETKY.SK • 13 Február 2014, 10:11 • 2 min
Pavel Horváth odkladá koniec, predĺži zmluvu s Plzňou

PLZEŇ - Český futbalový veterán Pavel Horváth by mal počas budúceho týždňa podpísať nový kontrakt s FC Viktoria Plzeň.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál isport.blesk.cz, podľa ktorého by vedenie klubu malo oznámiť dohodu s 38-ročným stredopoliarom ešte pred prvým súbojom šestnásťfinále Európskej ligy UEFA proti ukrajinskému Šachtaru Doneck. Úvodný duel v Plzni je na programe 20. februára.

 

"Ak zostanem zdravý, nevidím dôvod skončiť. Viem, že roky nezastavím, ale po rozhovoroch s novým trénerom a vedením stále cítim podporu," vyhlásil Horváth v nedávnom rozhovore pre Sport. "Samozrejme, viem o svojich nedostatkoch, ako sú rýchlosť a obratnosť, to je v tomto veku normálne. Okolie ma však uisťuje, že predností alebo vecí, ktoré môžem tímu dať, je ešte veľa. To mi dodáva sebavedomie, aby som pokračoval," dodal Pavel Horváth. Viktoriu Plzeň povedie v jarných bojoch tréner Dušan Uhrin ml., ktorý v decembri vymenil na lavičke Pavla Vrbu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies