Parme odrátali ďalšie dva body a suspendovali bývalých šéfov

NETKY.SK • 14 Marec 2015, 08:38 • 2 min
Parme odrátali ďalšie dva body a suspendovali bývalých šéfov

RÍM - Talianskemu futbalovému klubu FC Parma odrátali dva body za neplatenie finančných podlžností zamestancom, hráčom a členom realizačného tímu. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Talianska futbalová federácie (FIGC) tiež suspendovala bývalého majiteľa Tommasa Ghirardiho a generálneho exriaditeľa Pietra Leonardiho na štyri mesiace. Posledný tím tabuľky Serie A tak teraz má už len 9 bodov z 24 zápasov. Už v decembri mu zobrali jeden bod, tiež za neplatenie hráčom.

 

Kluby z najvyššej talianskej súťaže sa dohodli, že pomôžu Parme dotáciou 5 miliónov eur, vďaka čomu môže tím dohrať sezónu.

 

Klub zo severu Apeninského polostrova, v ktorom pôsobia aj mladý slovenský futbalista Lukáš Haraslín a brankár Pavol Bajza, trápia obrovské finančné problémy. Klub už trikrát v aktuálnej sezóne zmenila majiteľa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies