PAOK uspel pri premiére trénera Georgiadisa, Mak: Musíme si zvyknúť

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 09:24 • 2 min
PAOK uspel pri premiére trénera Georgiadisa, Mak: Musíme si zvyknúť

SOLÚN - Giorgios Georgiadis má za sebou úspešnú premiéru vo funkcii hlavného trénera PAOK-u Solún.

slovakia

left justify in out

Jeho zverenci zdolali v dohrávanom stretnutí 26. kola gréckej ligy Ergotelis 1:0 a znížili stratu na vedúci Olympiakos Pireus na sedem bodov. Slovenský reprezentant Robert Mak odohral za domácich celý zápas a trafil brvno.

 

"Od začiatku týždňa máme nového trénera. Pod jeho vedením sme pred zápasom trénovali iba raz. Určite to nestačí, aby sme si oslovili jeho filozofiu. Snažili sme však hrať podľa toho, čo nám povedal pred zápasom," povedal Mak pre svoju oficiálnu webovú stránku.

 

Už v 3. minúte krásne vystrelil z hranice šestnástky, ale lopta skončila na brvne. "Celý zápas sme dominovali. Mali sme veľký tlak, ale veľmi ťažko sme sa presadzovali. Hostia sa iba bránili a veľmi často iba odkopávali loptu. Našťastie v závere sme dali gól a vyhrali. Sú to veľmi dôležité tri body. Verím, že vyhráme aj v sobotu,“ dodal slovenský ofenzívny futbalista.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies