Pašek predĺžil zmluvu s Košicami do roku 2013

NETKY.SK • 15 December 2010, 09:19 • 2 min
Pašek predĺžil zmluvu s Košicami do roku 2013

Pašek predĺžil zmluvu s Košicami do roku 2013

slovakia

left justify in out

img

Hokejový klub HC Košice sa dohodol na predlžení kontraktu s Dušanom Pašekom až do roku 2013 aj napriek tomu, že momentálne je 25-ročný útočník zranený.
      "Dušan aj napriek zraneniu potvrdil, že patrí do nášho tímu a svojou hrou, prístupom a charakterom sa stal platným členom mužstva. Vzhľadom na tieto skutočnosti sme sa rozhodli predĺžiť s ním kontrakt až do roku 2013," citovala oficiálna klubová internetová stránka generálneho manažéra HC Košice Juraja Bakoša.
      "Košice predstavujú klub na vysokej úrovni a disponujú špičkovými podmienkami. Cítim sa tu dobre a myslím si, že pre môj hokejový rast bude zotrvanie v špičkovom klube iba prospešné," uviedol Pašek, ktorý sa zotavuje po operácii kľúčnej kosti. "V pondelok mi vyberali stehy a o štyri týždne ma čaká ďalšia kontrola. Tá ukáže, kedy pôjdu von aj drôty z ramena. Predbežne mi vraveli, že by sa tak malo stať o šesť až osem týždňov od operácie. Ostávam pozitívne naladený a verím, že tímu pomôžem ešte v tohtosezónnom play off. Skôr sa totiž do zápasovej praxe určite nedostanem," povedal na margo svojho súčasného stavu Pašek.
      V aktuálnej sezóne nastrieľal Pašek v 31 zápasoch dvanásť gólov, ku ktorým pridal dve asistencie a osem plusových bodov. V súboji s Banskou Bystricou 23. novembra zaznamenal prvý hetrik v extraligovej kariére. O päť dní neskôr ale utrpel v súboji proti Popradu zranenie kľúčnej kosti, ktoré si vyžiadalo operáciu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies