Pacquiaov tréner obvinil Mayweatherov tábor z nekalých praktík

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 16:16 • 2 min
Pacquiaov tréner obvinil Mayweatherov tábor z nekalých praktík

LOS ANGELES - Nikto nemohol očakávať, že obdobie pred dlhoočakávaným boxerským súbojom Floyd Mayweather - Manny Pacquiao (2. mája, komplex MGM Grand v Las Vegas) sa zaobíde bez slovných prestreliek medzi oboma tábormi.

slovakia

left justify in out

Ako prvý sa ozval tréner 36-ročného filipínskeho pästiara Freddie Roach, ktorý obvinil kemp o dva roky staršieho Američana z nekalých praktík. "Hľadali sme sparingových partnerov s podobným štýlom, ako má Mayweather. Oni im však ponúkajú viac peňazí, aby neprišli. Ale netrápi ma to, našli sme štyroch sparingov, sú ako jeho dvojníci," vyhlásil v rozhovore s ABS-CBN Freddie Roach.

 

Pre 55-ročného amerického už dnes legendárneho boxerského kouča je duel 2. mája najväčšou výzvou v kariére. "Náš súper ešte v ringu neprehral. Je veľmi dobrý boxer, určite najtalentovanejší, na akého sme narazili. Je veľmi inteligentný bojovník, z našej strany bude na úspech potrebný dokonalý výkon. Ide o dosiaľ moju najväčšiu výzvu," pokračoval Freddie Roach. 

 

Manny Pacquiao však nie je jediným zverencom "majstra Roacha," ktorý má pod svojimi krídlami okrem iných aj aktuálneho lineálneho šampióna strednej hmotnostnej kategórie Miguela Cotta. Tridsaťštyriročný Portoričan podpísal kontrakt so zastupiteľskou spoločnosťou Roc Nation Sports. "Neviem sa dočkať, kedy zoženieme Cottovi protivníka. Už dlho neboxoval, čo ma mrzí, pretože v súčasnosti patrí medzi najlepších pästiarov sveta. Už sa teším, ako sa s ním po zápase s Mayweatherom stretnem v telocvični," hovoril Freddie Roach. Cottovi verí natoľko, že by neváhal postaviť ho v ringu aj proti Gennadijovi Golovkinovi. Tridsaťdvaročný "kazašský hrom" decimuje v strednej váhe jedného súpera za druhým. "Som stopercentne presvedčený, že Cotto by Golovkina zdolal. Ja však nie som súčasťou rokovaní. Na Golovkinove posledné vystúpenie sa prišlo pozrieť asi 900 divákov, nebola to príliš zaujímavá šou. Je dobrý, no nie perfektný. Nikto nie je perfektný. Rád by som proti nemu videl Cotta," doplnil Freddie Roach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies