Unikla veľkolepá bojová scéna z filmu Echo, v ktorej sa Daredevil vracia do akcie so svojimi klasickými zbraňami

NETKY.SK • 2 Január 2024, 20:00 • 2 min
Unikla veľkolepá bojová scéna z filmu Echo, v ktorej sa Daredevil vracia do akcie so svojimi klasickými zbraňami

V roku 2024 otvorí Marvel Universe malý úderný seriál Echo, ktorý vyjde pod značkou Marvel Spotlight a bude prvým seriálom MCU pre dospelých (TV-MA), takže očakávajte množstvo drsnej akcie. Napriek tomu, že sa séria zameriava na úspešného tichého antihrdínu, fanúšikovia komiksov vedia, že Echo, alebo civilným menom Maya Lopez, má silné spojenie s Mattom Murdockom alias Daredevilom, ktorého aj v tomto seriáli stvárni Charlie Cox. Nižšie sa môžete pozrieť na uniknutú scénu Daredevila v akcii. POZOR! Sledujte ju na vlastnú zodpovednosť, pretože sa môže jednať o spojlery! Mimochodom, dotyčný klip bol odvysielaný na britskom platenom kanáli Sky Sports, takže je možné, že sa v najbližších dňoch objaví aj na platforme Disney.

slovakia

left justify in out

Echo sa v MCU prvýkrát objavila pred dvoma rokmi ako Alaqua Cox v seriáli Hawkeye z roku 2021. V ňom sa postavila proti Clintovi Bartonovi a Kate Bishopovej ako nájomná vrahyňa, ktorá sa ukázala byť pomerne nebezpečným protivníkom vďaka svojej schopnosti reprodukovať pohyby kohokoľvek vďaka svojmu vycibrenému zraku, ktorý je však spôsobený jeho hluchotou. Na konci série sa Echo stretla s Wilsonom Fiskom alias Kingpinom, ktorý sa podľa komiksového deja stal jej nevlastným otcom.

 

V spinoffe sa hrdinka vracia do svojho domova v Oklahome, aby sa vďaka indiánskemu rituálu postavila svojej minulosti, ktorá odhalí, ako s ňou Fisk manipuloval, a jej spojenie s Daredevilom. O tom, že sa v seriáli objaví Matt Murdock, vieme už od prvého ohlásenia a nie je žiadnym prekvapením, že ho stvárni Charlie Cox, ktorý si túto postavu (okrem svojho rovnomenného Netflix seriálu) zahral aj vo filme Spider-Man: Bez domova a seriálu She-Hulk: Neuveriteľná právnička.

 

Echo bude neobvyklé aj v tom, že všetky jeho epizódy budú vysielané na Disney a Hulu súčasne. Na prvom menovanom ho budeme môcť sledovať od 10. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN / Marvel / IMDB, Foto: ScreenCrush / Marvel / Netflix
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies