Páchateľom brutálnej vraždy v Prakovciach bol iba 20-ročný mladík

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 11:08 • 2 min
Páchateľom brutálnej vraždy v Prakovciach bol iba 20-ročný mladík

BRATISLAVA/GELNICA - Policajti odhalili páchateľa, ktorý v noci z 31. marca na 1. apríla zavraždil majiteľa domu v obci Prakovce v Gelnickom okrese.

slovakia

left justify in out

Po brutálnej vražde si odniesol zlaté šperky a 540 eur. Tento čin má podľa polície na svedomí iba 20-ročný miestny mladík, ktorý už bol trestaný za násilnú a majetkovú trestnú činnosť. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, 43-ročný majiteľ domu Petra vyrušil pri krádeži. Zlodej ho viackrát bodol do hlavy a tela, následne mu obtočil okolo krku predlžovačku a škrtil už bezvládne telo. "Po dodatočných obhliadkach miesta činu, výsluchoch svedkov a previerok, ktoré viedli aj k vypátraniu vecí pochádzajúcich z domu obete, vykonali policajti domové prehliadky a v utorok Petra zadržali," uviedol Szabó. Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a porušovania domovej slobody. V prípade dokázania viny mu hrozí trest 20 až 25 rokov, prípadne doživotie. Vyšetrovateľ spracuje aj návrh na jeho vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies