Oslavy v Trnave začnú popoludní ohňostrojom pre deti

NETKY.SK • 31 December 2014, 10:39 • 2 min
Oslavy v Trnave začnú popoludní ohňostrojom pre deti

TRNAVA/SKALICA - Silvestrovský ohňostroj sa dnes rozžiari nad Trnavou už o 18.00 h.

slovakia

left justify in out

Na Trojičnom námestí chystajú totiž pre malých Trnavčanov skoršiu verziu osláv príchodu nového roka, od 16.00 h je pripravené veselé predstavenie v podaní Divadla Agape spojené s detskou diskotékou a súťažami. 
     

Program s názvom Rodinný ohňostroj robia v Trnave už štvrtý rok po sebe a stretol sa s narastajúcim záujmom malých i veľkých. Pre dospelých sa uskutoční veľká ohňostrojová repríza niekoľko minút po polnoci. V centre mesta zostanú otvorené stánky s občerstvením ešte z vianočných trhov a bude aj kultúrny program, vystúpi mladá kapela Crabslide, po nej bude novoročná diskotéka pod holým nebom.
     

Skaličania sa môžu tešiť na ohňostroj vo Františkánskej záhrade. Tú pre verejnosť otvoria o 23.00 h a reprodukovaná hudba spríjemní posledné minúty starého a prvé minúty nového roka všetkým, ktorí nechcú vítať rok 2015 doma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies