Putinova tajná dcéra býva v luxusnom byte v Petrohrade? Prezradila ju objednávka jedla

NETKY.SK • 31 Marec 2022, 09:22 • 2 min
Putinova tajná dcéra býva v luxusnom byte v Petrohrade? Prezradila ju objednávka jedla

Devätnásťročná slečna, ktorá používa meno Luiza Rozovová alebo Jelizaveta Krivonogichová, je údajne tajnou dcérou Vladimira Putina. O tejto skutočnosti sa špekuluje už nejakú dobu. Aktuálne sa vďaka objednávke jedla podarilo zrejme odhaliť luxusný byt v Petrohrade, kde podľa všetkého Jelizaveta so svojou matkou Svetlanou býva.

slovakia

left justify in out

Vladimir Putin má údajne Jelizavetu s bývalou upratovačkou Svetlanou Krivonogichovou, ktorá mala byť v minulosti milenkou ruského prezidenta. Z tejto ženy sa stala milionárka, aktuálne je spolumajiteľkou banky a patrí k najbohatším ženám v krajine. Podľa serveru Mirror disponuje majetkom vo výške 74 miliónov libier. To, že by mal byť otcom jej dcéry Vladimir Putin, Svetlana nikdy nekomentovala. Nezávislé ruské médium, ktoré prišlo s touto informáciou ako prvé, však bolo neskôr vládou zablokované.  

Neskôr sa objavila informácia, že Luzia a jej matky žijú v Monaku v paláci za približne 3 440 000 eur. 

 

img

 

K Odhaleniu bydliska údajne Putinovej tajnej dcéry malo dôjsť tak, že sa hackeri nabúrali do záznamov doručovacej služby Yandex Food a zvernili ich. Oleg Jemeljanov, napojený na uväzneného opozičného vodcu Alexeja Navaľného, napísal:  

„Pani Svetlana Krivonogichová má byt s celkovou rozlohou 400 metrov štvorcových na nábreží rieky Fontanky. Ďakujem za tip Luize Vladimirovnej, ktorá si na túto adresu objednala jedlo.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies