Osemzápasový trest pre bývalého trénera Grékov Santosa

NETKY.SK • 4 August 2014, 18:32 • 2 min
Osemzápasový trest pre bývalého trénera Grékov Santosa

ZÜRICH - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) potrestala bývalého trénera futbalistov Grécka Fernanda Santosa osemzápasovým dištancom na medzinárodnej súťažnej úrovni za verbálne napadnutie rozhodcov počas osemfinálového súboja nedávnych majstrovstiev sveta proti Kostarike.

slovakia

left justify in out

Išlo hneď o niekoľko ukážok nešportového správania v podaní 59-ročného Portugalčana na lavičke Grécka po skončení predĺženia súboja, ktorý napokon v prospech Kostariky rozhodli strely zo značky pokutového kopu. Podľa zástupcov FIFA si musí Santos odkrútiť trest počas nasledujúceho kvalifikačného obdobia na lavičke toho národného tímu, s ktorým sa dohodne na kontrakte. Jeho zmluva s Grékmi vypršala po skončení MS v Brazílii.

 

Okrem trestu pre Santosa FIFA informovala aj o šesťzápasovom dištanci pre Alda Esposita, ktorý bol na MS 2014 šéfom medicínskeho tímu Talianov. Esposito sa nešportovo správal počas súboja D-skupiny Taliansko - Uruguaj (0:1). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies