Záchranná zdravotná služba Bratislava má nového riaditeľa, je ním Slavomír Gruška

NETKY.SK • 25 Február 2024, 18:30 • 2 min
Záchranná zdravotná služba Bratislava má nového riaditeľa, je ním Slavomír Gruška

Ministerka zdravotníctva odvolala Mgr. Roberta Nádaského z funkcie riaditeľa – štatutárneho orgánu Záchrannej zdravotnej služby Bratislava v nadväznosti na jeho predchádzajúce doručenie vzdania sa funkcie.

slovakia

left justify in out

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková dňom 23. februára 2024 odvolala z funkcie riaditeľa Záchrannej zdravotnej služby Bratislava Mgr. Roberta Nádaského. Od 24. februára 2024, inštitúciu dočasne, až do ukončenia riadneho výberového konania povedie Ing. Slavomír Gruška.

Slavomír Gruška urgentnú starostlivosť študoval na Prešovskej univerzite a Slovenskej zdravotníckej univerzite. Titul Ing. získal na Vysokej škole bezpečnostného manažmentu. V štúdiu naďalej pokračuje. Pôsobil ako záchranár a na viacerých riadiacich postoch v rámci záchranných služieb.

Vymenovaný je na dobu určitú, a to do obsadenia miesta úspešným uchádzačom výberového konania, najdlhšie však na 6 mesiacov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MZ SR (www.health.gov.sk), ilustračné foto (emergency-ba.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies