Originálny protest nahnevaných futbalistov kvôli nevyplateným mzdám

NETKY.SK • 19 Marec 2014, 13:00 • 2 min
Originálny protest nahnevaných futbalistov kvôli nevyplateným mzdám

CELAYA – Nespokojní futbalisti si pri fotografovaní pred zápasom navliekli na hlavy papierové sáčky na protest proti nevyplateným mzdám.

slovakia

left justify in out

Hráči mexického druholigového tímu Celaya sú nahnevaní na vedenie klubu kvôli nevyplateným mzdám za posledné dva mesiace.

Potom ako futbalisti stratili trpezlivosť so sľubmi vedenia klubu si na hlavy navliekli papierové sáčky a napísali znak amerického dolára spolu so slovami „Zaplaťte mi“. Takto sa následne nechali odfotografovať počas oficiálneho fotenia tímov priamo pred riaditeľskou lóžou ich tímu pred sobotňajším zápasom s Meridou.

Zdá sa, že táto ich iniciatíva priniesla ovocie, keďže mexická Hráčska asociácia vyhlásila, že boli prijaté opatrenia na vyriešenie ich problémov. „Spravili sme potrebné opatrenia, aby sa situácia vyriešila,“ znie vyhlásenie asociácia na Twitteri.

Hráči sa taktiež sťažovali, že na zápasy na ihriskách súperov musia cestovať v deň zápasu a tak isto, že v klubových šatniach na ich štadióne často netečie voda alebo nefunguje elektrika.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies