Devätnásťročná dievčina porodila na diskotéke

NETKY.SK • 13 November 2019, 11:48 • 2 min
Devätnásťročná dievčina porodila na diskotéke

Diskotéka O'Club vo francúzskom Toulouse zatvára okolo pol šiestej ráno. V pondelok sa však v skorých hodinách nemuseli zamestnanci klubu popasovať s poslednými hosťami, ktorí nechceli odísť, ale s mladou dievčinou, ktorá začala rodiť.

slovakia

left justify in out

V pondelok nad ránom už nebolo na diskotéke príliš veľa hostí. "Prišiel za mnou jeden zo zamestnancov. Povedal mi naliehavým vypätým hlasom, že jedna z návštevníčok rodí," uviedla pre server La Depeche manažérka podniku Marie-Hélène.

 

Okolo mladej ženy sa okamžite zbehli všetci zamestnanci podniku. Jeden z nich bol na telefóne s pôrodníkom a radil ostatným, čo presne majú robiť. Skôr než prišla záchranka, bolo po všetkom. Dievčaťu sa narodil zdravý chlapec.

 

Pôrod prebehol bez komplikácií. "Dievča nepanikárilo, pozitívne je, že ani my nie. Všetko sa zbehlo veľmi rýchlo," uviedla Marie-Hélène. Záchranka dorazila krátko po pôrode a previezla matku a jej chlapca do nemocnice. Obaja sú v poriadku.

 

 

Manažérka tiež vysvetlila, čo robila tehotná žena skoro ráno v nočnom klube. "Jeden z jej kamarátov ju presvedčil, aby si v klube zlepšila náladu a zahnala starosti s veľkými osobnými problémami," uviedla Marie-Hélène a zdôraznila, že dievča sa nedotklo ani kvapky alkoholu.

 

"Dúfam, že nám dá vedieť, ako sa im darí," dodala ešte manažérka s tým, že na chlapca čaká za pár rokov, až bude plnoletý bude mať doživotný vstup na diskotéku zadarmo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies