Matovič pozve Sulíka a Remišovú na rokovanie o rekonštrukcii vlády

NETKY.SK • 23 Marec 2021, 07:24 • 2 min
Matovič pozve Sulíka a Remišovú na rokovanie o rekonštrukcii vlády

Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič pozve odchádzajúceho ministra hospodárstva Richarda Sulíka na rokovanie o ďalšom vývoji pri rekonštrukcii vlády.

slovakia

left justify in out

V tlačovej správe to v reakcii na odstúpenie Sulíka z ministerského postu uviedlo OĽaNO. Zároveň konštatuje, že Sulíkovu demisiu berie na vedomie.

„Rovnako pozorne OĽaNO vníma dnešné stanovisko strany Za ľudí a konštatuje, že tak ako v prípade strany SaS, aj strana Za ľudí je ochotná pokračovať v rokovaniach o ďalšom postupe pri rekonštrukcii vlády SR,“ uvádza hnutie OĽaNO. Dodáva, že termíny, v ktorých premiér uskutoční rokovanie so Sulíkom a predsedníčkou strany Za ľudí Veronikou Remišovou, spresnia čoskoro, a to po dohode so zainteresovanými politikmi.

 

Súvisiaci článok: Sulík zloží v utorok demisiu do rúk prezidentky. SaS je naďalej ochotná rokovať o rekonštrukcii vlády


Strana Za ľudí po dnešnom predsedníctve deklarovala, že stojí za ministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou aj podpredsedom parlamentu Jurajom Šeligom. Požiadavku premiéra Matoviča na odchod Šeligu aj Kolíkovej podľa predsedníčky Veroniky Remišovej strana vníma ako požiadavky hnutia OĽaNO smerom do ďalších rokovaní o fungovaní koalície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies