Organizátori MS 2014 spustili prvú fázu predaja vstupeniek v balíčkoch

NETKY.SK • 15 Október 2013, 15:34 • 2 min
Organizátori MS 2014 spustili prvú fázu predaja vstupeniek v balíčkoch

MINSK - Organizátori 78. hokejových majstrovstiev sveta v Bielorusku spustili prvú fázu predaja vstupeniek na zápasy svetového šampionátu, ktorý štartuje 9. mája na budúci rok.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovská obec má k dispozícii balíčky vstupeniek, ktoré zahŕňajú všetky plánované duely v bieloruskej metropole. Práve Minsk aréna s kapacitou 15.000 miest bude hostiť vrátane dvoch štvrťfinálových stretnutí aj vyvrcholenie celého šampionátu v podobe oboch semifinálových duelov, súboja o 3. miesta ako aj finálového boja o zlato. Druhým hokejovým stánkom bude Čižovka aréna, v ktorej budú o postup medzi najlepšiu osmičku bojovať tímy základnej A-skupiny. Lístky na jednotlivé zápasy vstúpia do predaja 11. novembra.

Fanúšikovia budú mať možnosť zakúpiť si aj špeciálne balíčky pre turistov. Okrem nich pripravili organizátori aj VIP sadu, balíčky pre rodinu či skupiny turistov, ktoré budú okrem vstupeniek zahŕňať aj ubytovanie, cestovné poplatky a ďalšie servisy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies