Lietadlo sa muselo vrátiť, dôvodom bol cestujúci

NETKY.SK • 16 Jún 2019, 09:04 • 2 min
Lietadlo sa muselo vrátiť, dôvodom bol cestujúci

ISTANBUL - Lietadlo Tureckých aerolínií, ktoré v sobotu smerovalo z Istanbulu do sudánskeho Chartúmu, sa muselo vrátiť naspäť do Istanbulu. Dôvodom bolo správanie sa muža, ktorý tvrdil, že nemôže dýchať, ohrozoval spolucestujúcich a v lietadle vyvolal úplnú paniku.

slovakia

left justify in out

Ako uvádza agentúra The Associated Press (AP), muž, ktorý cestoval v business triede, začal krátko po štarte lietadla kričať, búchať do kyslíkovej masky a do okienka, sácať spolucestujúcich a snažil sa dostať ku kabínke pilota.

 

obrazok


Cestujúci ho síce po chvíli spacifikovali a odviedli naspäť na miesto, no posádka lietadla neskôr oznámila, že sa pre istotu vracia do Istanbulu. Podľa AP počas vyčíňania pasažiera spolucestujúci kričali od strachu a deti plakali. Po pristátí muža na letisku zatkla polícia. Podľa očitých svedkov si ešte pred vystúpením z lietadla podával ruky s cestujúcimi a bozkával ich deti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies