Opitý vodič skončil s autom v banke

NETKY.SK • 5 Marec 2013, 14:26 • 2 min
Opitý vodič skončil s autom v banke

BRATISLAVA - Vozidlo skončilo prednou časťou v pobočke banky - to je výsledok dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes o 2.27 h na Račianskej ulici v Bratislave. Vozidlo pri náraze vytrhlo celý rám s nosnou konštrukciou dverí do budovy pobočky, poškodilo prvé bezpečnostné dvere a poškodilo celú sklenenú výplň vchodových dverí banky.

slovakia

left justify in out

K zraneniu vodiča neprišlo a v čase nehody sa na mieste žiadne ďalšie osoby nenachádzali. Dychovou skúškou bolo u vodiča zistené požitie alkoholu, policajti mu namerali v dychu 1,18 mg/l alkoholu (2,46 promile). Opakovanou skúškou vodič vykázal v dychu 1,21 mg/l alkoholu (2,52 promile), čiže viedol vozidlo v stave ťažkej opitosti, pričom mohol ohroziť život alebo zdravie ľudí alebo spôsobiť ďalšie ujmy na majetku. Odhadnutá škoda na pobočke banky je v súčasnosti 3000 eur, na vozidle 500 eur.

Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a poverený príslušník PZ 48-ročného Juraja V. z Bratislavy obvinil z úmyselného prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. Za takéto konanie mu v zmysle Trestného zákona hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Informovala o tom Tatiana Kurucová z Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies