Opití sadli za volant, navyše mali zakázané jazdiť

NETKY.SK • 6 Október 2015, 11:14 • 2 min
Opití sadli za volant, navyše mali zakázané jazdiť

BRATISLAVA/PREŠOV - Alkohol asistoval pri nehode, ktorá sa stala medzi Podolíncom a Haligovcami v okrese Stará Ľubovňa.

slovakia

left justify in out

Opitý šofér mal navyše zakázané jazdiť. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, tridsaťjedenročný vodič Felicie nezvládol riadenie, vbehol do priekopy a narazil do svahu. Auto sa prevrátilo na bok, nikto našťastie nebol zranený. Vodičovi policajti namerali 2,54 promile. Jozef sadol za volant napriek tomu, že mal osemnásťmesačný zákaz šoférovať. Obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Posilnený alkoholom sadol za volant aj 26-ročný Kežmarčan. Vodič Mercedesu Benz havaroval vo Veľkom Slavkove, keď najskôr narazil do odstavenej Škody Yeti a potom do plota. Škoda Yeti po náraze ešte vrazila do rozvodnej skrinky. Podgurážený šofér v jazde pokračoval, poškodené auto sa mu zastavilo až pred križovatkou na obec Mlynica. Pri dychovej skúške mal viac ako jedno promile. Daniel už bol za alkohol v predchádzajúcich 24 mesiacoch odsúdený na 18 mesiacov s podmienečným odkladom na tri roky a na tri roky mal aj uložený zákaz jazdiť. Pri nehode sa zranil a previezli ho na vyšetrenie do nemocnice aj s jeho spolujazdcom, ktorý sa ľahko zranil. Celkové škody, ktoré spôsobil, vyčíslili na 30-tisíc. Nepoučiteľného šoféra obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, marenia výkonu úradného rozhodnutia a poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies