HLAS-SD sa bude snažiť o zvolanie ďalšej mimoriadnej schôdze NR SR

NETKY.SK • 27 Máj 2021, 18:31 • 2 min
HLAS-SD sa bude snažiť o zvolanie ďalšej mimoriadnej schôdze NR SR

BRATISLAVA - Nezaradení poslanci Národnej rady SR a členovia strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) plánujú iniciovať ďalšiu mimoriadnu schôdzu parlamentu, na ktorej chcú vysloviť nedôveru predsedovi vlády Eduardovi Hegerovi (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal líder Hlasu-SD Peter Pellegrini s tým, že začnú rokovať s ostatnými opozičnými poslancami, aby vyzbierali dostatok podpisov na zvolanie schôdze.

 


"Myslím si, že kým bude schôdza zvolaná, vyplávajú na povrch ďalšie informácie, s ktorými budeme musieť vládu konfrontovať," doplnil Pellegrini.

Pád vlády by znamenal prehlbovanie sociálnych rozdielov, keď tí, čo kradnú bohatnú na úkor tých, čo nekradnú. Skonštatoval to predseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti Michal Šipoš.

 

img

 

"Ak Fico a Pellegrini kritizujú mafiánske praktiky v polícii, tak ich kritika smeruje do ich vlastných radov, pretože existencia takýchto štruktúr je výsledkom 12 rokov vlády Smer. Dnes očista polícia pokračuje a Fico a Pellegrini zjavne chcú všetkými prostriedkami chrániť v polícii svojich ľudí," pokračoval.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies