Opäť sa hľadá najobľúbenejší učiteľ na Slovensku

NETKY.SK • 6 Október 2013, 12:46 • 2 min
Opäť sa hľadá najobľúbenejší učiteľ na Slovensku

BRATISLAVA - Žiaci základných a stredných škôl môžu navrhnúť učiteľa, ktorého majú najradšej.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku aj tento rok hľadajú najobľúbenejšieho učiteľa. Žiaci základných a stredných škôl môžu svojho učiteľa, ktorého majú najradšej, prihlásiť do ankety Zlatý Amos. Urobiť tak môžu do 31. januára 2014. Agentúru SITA o tom informovala riaditeľka ankety Renáta Vadásyová.

Ide už o ôsmy ročník ankety o najobľúbenejšieho učiteľa na Slovensku, ktorej cieľom je  popularizovať toto povolanie a vyzdvihuje vzťah medzi pedagógom a žiakmi. Študenti, ktorí chcú svojho učiteľa prihlásiť, nájdu prihlášky na internetovej stránke www.zlatyamos.sk podľa kategórie, do ktorej ho chcú navrhnúť. 

Celoslovenské kolo ankety sa bude konať 4. a 5. mája 2014 v budove Historickej radnice v Košiciach. Do semifinálového kola postúpia šestnásti učitelia, ktorých vyberie porota. Vo finálovom kole sa stretnú ôsmi učitelia, z ktorých vzíde tohtoročný Zlatý Amos. 

Anketu o najobľúbenejšieho učiteľa na Slovensku vyhlasujú Občianske združenie ADEVYK s podporou ministerstva školstva a Košického samosprávneho kraja.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies