Olympijský víťaz Procházka sa vrátil k českej reprezentácii

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 15:47 • 2 min
Olympijský víťaz Procházka sa vrátil k českej reprezentácii

PRAHA - Štvornásobný majster sveta a olympijský víťaz z Nagana Martin Procházka sa vracia do českej hokejovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Kladniansky patriot a jeden z najlepších kanonierov českého výberu bude pracovať ako tlačový hovorca, na starosti bude mať prepojenie medzi hráčmi a novinármi. "Beriem to ako veľkú výzvu a najmä si to veľmi vážim. Byť pri národnom tíme, navyše pri tejto príležitosti, keď sú majstrovstvá sveta doma, je super. Dali ma do realizačného tímu a budem mať na starosti spojenie hráči - médiá, čo ma bude baviť. A verím, že aj chlapci v mužstve to budú rešpektovať. Naozaj si vážim túto pozíciu," povedal v rozhovore pre český denník Sport Martin Procházka.

 

Štyridsaťtriročný exhokejista v súčasnosti moderuje reláciu v súkromnej televízii. Bývalé pravé krídlo hralo dlhé roky za Kladno, neskôr za AIK Štokholm, Toronto, Vsetín, Vítkovice, Omsk a Voskresensk. V sezóne 2011/2012 sa lúčil v treťoligovom nemeckom Regensburgu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies