OKTAGON 47: Večer plný rýchlych KO a emocionálnych momentov

NETKY.SK • 11 Október 2023, 10:00 • 2 min
OKTAGON 47:  Večer plný rýchlych KO a emocionálnych momentov

BRATISLAVA - OKTAGON 47 sa určite zapísal do dejín tejto organizácia. Okrem famóznych zápasov a vynikajúcich fanúšikov padlo najrýchlejšie KO v histórii samotnej organizácie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Najväčším ťahákom večer bol duel Karlosa Vémolu a Pavla Langera, ktorého priebeh nikto nečakal. Karlos Vémola knockoutoval svojho slovenského protivníka Langera, ktorý bol u mnohých považovaný za favorita. Langer nezvládol tlak zápasu a už po 7 sekundách tvrdým úderom padol. Karlosa sme mali exkluzívne pri mikrofóne a spýtali sme sa na jeho pocity.

Zápas Mazúcha a Cordera patril k jedným z najatraktívnejších zápasov na celej karte. Marek si v zápase "na horu a dolu" poradil s Corderom a uštedril mu KO v 3.kole. V rozhovore nám prezradil s akou taktikou išiel do zápasu a aké sú jeho pocity.

Ivan Buchinger potvrdil svoje kvality a poradil si s Jakubom Dohnalom ktorý ho na samotný zápas vyzval. Buki si poradil s Dohnalom v 2.kole na TKO. Spýtali sme sa ho čím ho súper v zápase prekvapil. 

Známy TikToker Jovinečko si taktiež nenechal Oktagon v Bratislave ujsť. V rozhovore nám prezradil, či si vie samého seba prestaviť v klietke a čo je vlastne pravý dôvod jeho návštevy. 



Ďalšia známa tvár slovenského šoubiznisu - Jaro Slávik - sa s nami podelil o svoje emócie a rozpovedal nám exkluzívne aj o svojich životných príbehoch ktoré nájdete v samotnom videu. 


Promotér Oktagonu Pavol Neruda nám zhodnotil priebeh večera a rozanalyzoval nám jeho predikcie zápasov. Zápas Langera a Vémolu nesmel chýbať. Myslíte si že mal pravdu? Ak chceš poznať odpoveď sleduj naše exkluzívne video na vrchnej časti článku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies