OKLAMČÁK, GOLONKA a BANÁŠ oslavovali 78. narodeniny speváckej legendy MARCELY LAIFEROVEJ

NETKY.SK • 14 Júl 2023, 15:30 • 2 min
OKLAMČÁK, GOLONKA a BANÁŠ oslavovali 78. narodeniny speváckej legendy MARCELY LAIFEROVEJ

BRATISLAVA - Ako sme sa dozvedeli z Facebooku a Instagramu, celosvetovo uznávaného odborníka na ženskú a mužskú krásu a prezidenta zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka, včera spolu s ďalšími prijal pozvanie na oslavu narodenín našej speváckej legendy a viceprezidentky zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Marcely Laiferovej u nej doma.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako píše Jozef OKLAMČÁK na svojich sociálnych sieťach, jej súkromnej oslavy sa okrem neho, zúčastnil aj viceprezident LEVA, hokejová legenda Jozef Golonka a "možno" budúci prezident SR, najčítanejši spisovateľ v SR Jozef BANÁŠ s manželkou. 


Prvým gratulantom prostredníctvom videorozhovoru, bol viceprezident LEVA, neurológ prof. Pavel Traubner, ktorý sa ospravedlnil, že sa zo zdravotných dôvodov nemohol oslavy zúčastniť. Po ňom už gratulovali olympijský víťaz a majster EURÓPY Jozef Pribilinec a ďalší..

Ako ďalej napísal Jozef OKLAMČÁK "Musím povedať, že gastronómia, ktorá sa niesla v duchu "Francúzkej revolúcie", bola fantastická. Marcela sa totiž narodila 14.7., keď vo Francúzsku vypukla revolúcia, a tak sme si okrem iného aj zaspomínali na ňu. A počas oslavy zneli najväčšie hity, ktoré MARCELKA počas svojho života naspievala a dopĺňala ich naživo. No, proste bolo veselo až do neskorých nočných hodín. Bol to opäť neopakovateľný večer."


My sa v mene redakcie NETKY.sk pripájame k blahoželaniu k jej dnešným 78. narodeninám a želáme veľa tvorivých rokov a veľa, veľa zdravia, šťastia, lásky a spokojnosti!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Jozef Oklamčák Facebook a Instagram
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies