Ohlasy svetových médií po finále Európskej Ligy medzi anglickými rivalmi Chelsea a Arsenalom

NETKY.SK • 30 Máj 2019, 13:06 • 2 min
Ohlasy svetových médií po finále Európskej Ligy medzi anglickými rivalmi Chelsea a Arsenalom

BRATISLAVA - Ohlasy médií po stredajšom finále Európskej ligy UEFA 2018/2019, v ktorom zvíťazila Chelsea nad svojím londýnskym sokom Arsenalom 4:1 v Baku ospevovali kanoniera FC Chelsea Edena Hazarda, ktorý sa veľkou mierou podpísal pod triumf svojho tímu.

slovakia

left justify in out

AP: "Pre Edena Hazarda to bola perfektná rozlúčka, pre Petra Čecha to bol najhorší spôsob, ako ukončiť kariéru. Hazard dal svojmu bývalému spoluhráčovi dva góly, Chelsea dokopy štyri za 23 minút a v londýnskom derby ďaleko od domova zvíťazila 4:1."

 

AFP: "Eden Hazard pomohol Chelsea k noci plnej osláv v Baku, no Belgičanove potvrdenie, že to bol takmer určite jeho posledný zápas za klub, otvoril cestu k letu plnému neistoty na Stamford Bridge."

 

img

 

BBC: "Eden Hazard dal dva góly a pripravil tretí, keď Chelsea zničila Arsenal. Pre trénera 'Blues' Maurizia Sarriho to bola prvá trofej v kariére. 'Gunners' si po prehre nezahrajú v nasledujúcej edícii Ligy majstrov."

 

independent.co.uk: "Eden Hazard inšpiroval Chelsea a dal jej zbohom. V tritisíc míľ a tri časové pásma vzdialenom 'meste vetra' na križovatke so západnou Áziou sa hráči Chelsea stali kráľmi Európy, keď v londýnskom derby zdolali Arsenal 4:1."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oliviergiroud #jennifergiroud #oliviergiroud #chelsea #oliviergiroud @jengiroud @oligiroudfan_

Príspevok, ktorý zdieľa Olivier Giroud 🔐 (@oliviergiroudfan_),

 

francefootball.fr: "Po celkom vyrovnanej prvej polovici Chelsea po prestávke jasne pridala plyn a poľahky vyhrala nad Arsenalom 4:1. Hazard bol skvelý, Giroud tiež."

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies