Obvinili ďalších opitých šoférov

NETKY.SK • 11 September 2014, 10:35 • 2 min
Obvinili ďalších opitých šoférov

BRATISLAVA/KOŠICE - Poriadne opitého vodiča Felicie zastavila v stredu policajná hliadka v Bracovciach v Michalovskom okrese, za alkohol za volantom ho už raz odsúdili.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Vladimír pri kontrole dychovú skúšku aj vyšetrenie krvi niekoľkokrát odmietol. Hliadka ho predviedla na oddelenie, kde si to nakoniec rozmyslel. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, šofér nafúkal 3,15 promile. Vladimíra už v roku 2012 odsúdili za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a dostal 36 mesačný zákaz jazdiť. Následným rozsudkom okresný súd rozhodol o odpustení zvyšku trestu a už v polovici apríla tohto roka mohol sadnúť za volant.

 

Až 2,4 promile zase nafúkal 35-ročný Štefan na Mercedese E 300, ktorého v stredu v noci zastavili na Južnom nábreží v Košiciach. Obvineniam sa nevyhli ani ďalší vodiči, ktorí sadli za volant pod vplyvom alkoholu, tí navyše nezvládli riadenie. V Michalovciach na Sládkovičovej ulici havaroval 29-ročný Jozef na BMW 330d. S autom vybehol na chodník a vrazil do zábradlia pri rieke Laborec. Košičanovi namerali 1,58 promile. 

 

Polícia obvinila 30-ročného motocyklistu, ktorý havaroval ešte v lete medzi obcou Stretava a Stretávka v Michalovskom okrese. V zákrute zišiel z cesty, vbehol do poľa a spadol. V nemocnici mu odobrali krv, v prepočte mal 3,12 promile. 

 

Počas dvojročného zákazu šoférovať sadol za volant 39-ročný Ľuboslav a na košickej Triede SNP spôsobil nehodu. Vodič Seatu Alhambra narazil na križovatke s Toryskou ulicou do Audi A4. Nezodpovedný šofér už čelí obvineniam z marenia výkonu úradného rozhodnutia, hrozia mu až dva roky za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies