Premiér SR: Mnohým politikom vyhovuje, že tu umierajú ľudia

NETKY.SK • 3 Marec 2021, 16:58 • 2 min
Premiér SR: Mnohým politikom vyhovuje, že tu umierajú ľudia

BRATISLAVA - Mnohým vysokopostaveným ľuďom v politike vyhovuje, aby tu zomieralo čo najviac ľudí a ľudia a ekonomika čo najviac trpeli. Riadia sa heslom - čím horšie na Slovensku, tým lepšie pre ich neúspešné strany, ktoré veľmi chceli vládnuť. Vo svojom profile na sociálnej sieti to napísal premiér Igor Matovič (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

"My buďme iní. Ukážme, že nám na ľuďoch záleží. Lebo zdravie a životy sú len na prvom mieste," doplnil premiér SR.

 


Vyjadrenie predsedu SaS

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) v reakcii odmietla "prekrútenie" diskusie o rekonštrukcii vlády na to, že im nejde o zdravie a životy ľudí. Ako ozrejmil šéf liberálov Richard Sulík, kritika SaS nestojí na vakcíne Sputnik V, na pochybnom nákupe či tlačovej besede predsedu vlády a ministra zdravotníctva, ale na neudržateľnom štýle vládnutia Igora Matoviča.

 

img


"Je absurdné, aby sme boli namiesto konštruktívnej diskusie o rekonštrukcii vlády svedkami neustálych útokov a prekrúcania. Igor Matovič svojou rétorikou poštval proti sebe všetkých. Takto to predsa nemôže pokračovať. Sme najhorší na svete v úmrtiach na COVID-19 na počet obyvateľov," priblížil Sulík.

 

Premiér podľa neho citovo vydiera občanov, keď tvrdí, že len jemu ide o životy a všetci sú proti nemu. "Nie je to pravda a vie to každý, kto dokáže prijať kritiku či názor druhého," dodal predseda SaS.

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona