Obrovská smola pre miláčika fanúšikov FC Chelsea

NETKY.SK • 17 Máj 2019, 14:25 • 2 min
Obrovská smola pre miláčika fanúšikov FC Chelsea

LONDÝN - Patrí k miláčikom tribún na Stamford Bridge. Rýchlonohého stredopoliara "The Blues" Rubena Loftusa-Cheeka čaká po nepríjemnom zranení zrejme poriadne dlhá pauza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný hráč FC Chelsea sa zranil v stredajšom charitatívnom zápase "The Blues" na pôde amerického tímu New England Revolution (3:0), pričom prvé lekárske správy hovorili o poranenom ľavom členku a jeho možnej absencii vo finále Európskej ligy 2018/2019 proti Arsenalu Londýn (hrá sa 29. mája v Baku, pozn.).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get well soon, @rubey_lcheek. We’re all with you. #CFC #Chelsea

Príspevok, ktorý zdieľa Chelsea FC (@chelseafc),

 

Štvrtkové a piatkové vyšetrenia však ukázali, že ide o vážnejšie zranenie, a to pretrhnutú achilovku. Loftus-Cheek by mal ešte v piatok podstúpiť operáciu a podľa lekárskych prognóz herne absentovať približne polroka. Najpesimistickejšie prognózy hovoria dokonca o ročnej pauze.

 

"Ruben bol na vyšetrení u špecialistov. Ešte dnes večer ho čaká operácia pretrhnutej achilovky," informoval FC Chelsea na svojej oficiálnej webovej stránke.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies