V Bratislave došlo k dopravnej nehode. Električka zrazila chodca!

NETKY.SK • 20 September 2021, 10:35 • 2 min
V Bratislave došlo k dopravnej nehode. Električka zrazila chodca!

BRATISLAVA - V Bratislave na Račianskej ulici v pondelok ráno zrazila električka chodca.

slovakia

left justify in out

Na mieste treba počítať so zdržaním asi pol hodinu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. "Môžem potvrdiť zrážku električky a 15-ročnej chodkyne, ku ktorej došlo dnes krátko pred 08:00 hodine," uviedol pre TASR hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

 

Dodal, že chodkyňu previezli na ošetrenie do jednej z nemocníc. Presné príčiny a okolnosti sú predmetom vyšetrovaniaVodiči si v hlavnom meste počkajú na viacerých úsekoch.

 

Zhruba 20-minútová kolóna je nahlásená na Slovnaftskej, Vajnorskej a Rožňavskej ulici v smere do centra. Asi 15 minút si vodiči počkajú smerom do centra na kruhovom objazde vo Vrakuni. Kolóny sa tvoria aj pri vstupe do hlavného mesta, a to na diaľnici D1 smerom zo Senca. Vodiči sa tu zdržia približne 20 minút, kolóna pokračuje až po Prístavný most.

 

Zelená vlna RTVS upozorňuje aj na uzáveru v hlavnom meste. V dôsledku opravy vozovky je uzatvorená časť ulice Prokopa Veľkého, pri križovatke s Havlíčkovou, Laučekovou, Hlbokou a Nekrasovovou. Obchádzky vedú po okolitých uliciach.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies